Csak egy blog

Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Épp most nézek egy doramát, a My Name is Kim Sam-Soon -t, a sekai fansub jóvoltából. 

Igazán meglepett ez a kóreai dorama, hiszen romantikus vígjátéknak írják, miközben kb. a harmadik résztől meglehetősen komoly és szomorú lesz. A vége pedig, hát nekem csalódást okozott, de talán másoknak tetszeni fog.

A karakterek nagyon elevenek, és a történet rendkívül izgalmas, ha nem csak a romantikus vívódásra koncentrálunk, hanem a háttérben megbúvó titkokra és drámákra is. Nagyon tetszik, hogy mint a legtöbb valamire való doramában itt is sok szál fut össze és titkok hátán titkokba ütközünk, ami még kíváncsibbá teszi a nézőt. 

A szerelem rögös útjain járó főszereplők, nagyon szerethető karakterek. (Bár én Yoo Hee-jin -t legszívesebben kinyírnám, pár okból kifolyólag.^.^) A szerelmeseknek nem csak az eléjük álló problémákkal, hanem magukkal is meg kell kűzdeni, és az érzéseikkel.

Mivel eddig csak Japán doramákkal találkoztam, meglepő mennyire nem egyértelmű, ki-kivel fog összejönni, hiszen a főszereplők szíve, meglehetősen bonyolult és nem eggyértelmű mit éreznek egymás iránt.

A történet érdekes témákat boncolgat, néha egy kis humorral. Nehéz felismerni mi is az igaz szerelem, a becsapások és kihasználások tengerén. Miért érdemes harcolni és miért nem? Mi az ami fontos és hogyan tegyük magunkat túl a fájó dolgokon? 

Eddig nagyon tetszik, a történet és alig várom hogy végre tovább nézhessem, de tudjátok hogy vannak ezek a letöltések. -.-'

Mindenesetre már most szeretném megkösszönni a Sekai Fansub -nak a fordítást! Nagyon szépen köszönöm! (*.*)

Itt egy kis link is tőlük, ha valaki kedvet kap hozzá, és szét szeretne nézni a honlapjukon. http://sekai.hu/hosting/sekai.hu/news.php

Címkék: my name is kim sam soon;my lovely kim sam soon;kim sam soon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aganayoru.blog.hu/api/trackback/id/tr852246760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása